Jegyesek Bálja

„Ha egy ember álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodunk együtt, az egy új valóság kezdete.”
– Hundertwasser –

Sajnálattal értesítünk minden kedves Kollégánkat, Partnerünket és házasodni kívánó Párokat, hogy a 2011. november 19-ére meghirdetett Jegyesek Bálja – elmarad.

Ami miatt a rendezvény létrejött, mindenképpen szeretnénk továbbvinni, és egy kis ajándékcsomaggal szeretnénk kedveskedni azon pároknak, akik érdekeltek voltak a részvételben.

A legnagyobb szeretettel, és 20 év szakmai tapasztalatával állunk az ifjú párok rendelkezésére, – amivel elősegíthetjük álmaik esküvőjének megszervezését, felejthetetlenné tételét.

Bármi kérdés felmerül, továbbra is készséggel állunk rendelkezésre .

JEGYESEK BÁLJA PÉCS

2011. NOVEMBER 19. HOTEL PÁTRIA 18.00 ÓRA

Nagy örömmel osztom meg a Sajtóval, és Pécs környékén élő emberekkel, hogy – az országban több helyen már hagyománynak számító – Jegyesek Bálját cégünk – immáron harmadik alkalommal – 2011. november 19-én szombaton 18 órai kezdettel  rendezi Pécsett, a HOTEL PÁTRIA-ban. A Jegyesek Bálja rendezvény méltó előhírnöke a januárban megszervezésre kerülő Esküvő Kiállításoknak.

Miről is szól ez a bál? Ha viccesen nézzük, akár így is kezdődhet:

„Férjhez megyek! de hogyan? Nem mondod, megkérték a kezedet! Igen?!

De innen hogyan tovább! Előbb a helyet foglaljuk le, vagy inkább állítsuk össze a meghívottak listáját? De ki legyen a tanú, mikor foglaljuk le a ruhát, mi lesz a vacsorán a menü…!? és a programok?!”

Ki is akar így férjhez menni, hát senki!

Mert mindenki arról ábrándozik, hogy nyugodt, békés, az álmainak megfelelő esküvője lesz!

Ezen hagyományteremtő rendezvénnyel, a házasodni kívánó jegyespárok részére, épp ebben, az esküvői előkészületekben szeretnénk segíteni, és a nagy nap varázsába bepillantást engedni.

Az érdeklődő jegyespárokat vőfélyek várják a  szálloda főbejáratánál. Hagyományos köszöntők, legény és leánybúcsúztatók, pogácsa, kalács, aprósütemények kóstoltatása után a vőfélyek és hosstesek felkísérik a vendégeket az úgynevezett lakodalmas házba. Itt a szolgáltatók széles köre: menyasszonyi ruhaszalonok, férfidivat, virág és dekoráció, léggömb és tűzijáték, meghívó, fotó-videó, tánctanár, fodrász, kozmetikus, fény-hangtechnika, ékszerész, zenészek, utazási irodák … képviselői várják szeretettel vendégeinket.

A dekoráció fergeteges kavalkádjával találkozhatunk, rengeteg színvilágot bemutatva a legújabb divat szerint.

A III. Pécsi Jegyesek Báljára vendégeink belépője a szponzoroknak köszönhetően jelképes összeg 4.500 Ft/ fő, mely tartalmazza a svédasztalos vacsorát és éjféli vacsorát. Rengeteg programmal, meglepetéssel, ajándékokkal, mulatsággal szolgálunk az est folyamán. A belépővel, mely egyben tombolasorsoláson való részvételt biztosít minden vendég számára, rengeteg értékes ajándékot nyerhetnek meg a párok, álmaik esküvőjének lebonyolításához.

Fantasztikus divatbemutató show mellett zenekarok teszik felejthetetlenné az estét.

Betekintést nyerhetünk egy bő kínálatot rejtő lakodalmas menü ínycsiklandozó ízeibe, mely a hagyományos és különleges fogásokat is tartalmazza, E számtalan fogás képezi egyben svédasztalos és éjféli vacsorakínálatunkat!

Gyere el kedveseddel és éljétek át együtt, akár főpróbaként, a Nagy Nap estéjének varázslatát! Ez a nap csak RÓLATOK SZÓL, NEKTEK SZÓL ÉS ÉRTETEK VAN azért, hogy életetek egyik legszebb napja tökéletesen sikerüljön. Tökéletes környezetben, tökéletes hangulatban. Ezen a napon minden kérdésetekre választ kaptok, mindent kipróbálhattok, megfoghattok…

 Teljes betekintést nyerhettek a lakodalom menetébe!

A III. Pécsi Jegyesek Bálja azért jött létre, hogy a jegyes párokat elegáns környezetben, egy fergeteges mulatság keretében ismertessük meg Pécs élenjáró esküvői szolgáltatásokat biztosító vállalkozásaival – ízelítőt kapva, mindenhonnan egy picit csippentve – ezzel könnyítve meg a nagy napra való felkészülést, annak felejthetetlenné tételét.

Várunk minden jegyespárt, és azokat is, akik még csak kacérkodnak a házasság gondolatával!
Jegyek csak elővételben vásárolhatóak a Partyboom partikellék és ajándéküzletünkben Pécs Rákóczi u. 66. szám alatt. www.partyboom.hu

Szeretné, ha esküvője, lakodalma olyan lenne, mint amilyennek megálmodta?! Gondoljon csak bele, hogy tökéletesek a meghívók, a dekorációk, a virágok. Ne kockáztasson! Keressen minket és szervezzük együtt álmai esküvőjét!
Sok-sok munka, tervezés, szervezés áll a jó esküvők hátterében. Ehhez nyújtunk segítséget, mint az Ön esküvőszervezője, aki munkájával, tapasztalataival, kapcsolataival gondoskodik arról, hogy az esküvői készülődés minden perce boldog és örömteli legyen, valamint segíti Önt abban, hogy élete legszebb napját élvezni tudja, s az valóban a: Legszebb legyen!

Hozzászólások

hozzászólás